joi, 26 februarie 2009

sex cu capra vecinului

am văzut la ştirile protv de la ora 5 o chestie foarte tare. un ţăran a făcut sex cu două capre. nici măcar nu erau ale lui, erau ale unei vecine. ele nu au vrut să facă dragoste cu el. le-a siluit . uneia i-a pus bandă izolatoare la gură, pentru că ţipa. cătuşe şi pantaloni de latex nu le-a pus. oare ce poziţii a încercat? capră a fost sigur! interesant este şi că bărbatu' era foarte potent, pentru că nu i-a ajuns una singură.

vă zic eu ce-a fost în mintea lui. s-a gândit că şi caprele au cur şi tâţe, şi în plus nu mimează niciodată orgasmul. şi nici nu se plâng că le doare capul. şi nici nu vor genţi şi pantofi. femei din toată lumea, aveţi grijă! pe criza asta totul e posibil.

Un comentariu:

RR spunea...

nu contest veridicitatea stirii dar nici nu trebuie sa cadem intr-o capcana adesea utilizata de media: prezentarea stirii dintr-un unghi favorabil doar unei anumite parti. Poate curva aia nenorocita l-a folosit, a vazut ca e bun si apoi l-a pasat mai departe la alta bagaboanta. Si daca nu crezi ca multi oameni sunt mai prosti ca oile (deci posibil usor controlabili chiar si de o capra) du-te si stai o zi (care sa inculda si un film) la Mall; Vitan sau Plazza.