joi, 13 martie 2008

costel busuioc

si cum ma uitam eu la antena3, la sinteza zilei, vad ca se vorbeste despre costel busuios, romanu ala care a cucerit spania cu glasul lui suav.
invitati virgil iantu si dan bitman.
a fost difuzata o intregistrare de la tvr1, din 2005, chiar de la emisiunea surprize surprize cu andreea marin banica junior dansez pentru tine.
in emisiunea din 2005 a fost invitat chiar nenea asta, costel busuioc. a cantat si acolo, bineinteles.
dupa ce a cantat s-a pus pe vorbit cu zana zanelor despre viata lui.
coaie, asa poveste mai rar!
la 14 ani tipu asta a fugit de acasa. familia lui era destramata. daca ar fi ramas acasa, ar fi ajuns in puscarie ca fratii lui. el a plecat la timisoara. a muncit pe la oameni, cu ziua, apoi s-a facut cioban. pe urma a facut vreo 3 plozi.
dupa ce a cantat in emisiune, surpriza surpriză pe care i-au facut-o aia a fost un contract cu o casa de discuri bla bla bla. el, avand guri multe de hranit, s-a dus la munca in spania, pe un santier de constructii.

iantu, baiat deloc prost si deloc destept, a facut o remarca interesanta. a amintit de filmul filantropica. o mana intinsa fara o poveste nu primeste nimic.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Iantu ss-a inselat .Costel Busuioc nu a intins mana nici nu a primit nimica .Costel Busuioc a muncit cinstit si cand a avut ocazia la Madrid si-a demonstrat talentul sau .Urmarea castigarii concursului este o voce cunoscuta in lume ,un tenor ce incanta oamenii ce au noroc sa fie la concertele sale