joi, 29 mai 2008

tren negru si microfon

#1.mai stie cineva vorbele alea: "eu sunt popă ţigănesc şi am voie sa vorbesc"? ei bine, azi am vazut un popă ţigănesc. se plimba pe la romană.

#2.am visat ca am murit impuscat intr-un schimb de focuri. era ceva gen matrix. gloantele veneau destul de incet. puteam sa le vad, dar era destul de greu sa ma feresc. imi parea rau de fiecare data cand ma nimerea cate un glont. simteam un punct de caldura in locul impuscat. am primit mai multe gloante. dupa ce am murit simteam ca ma ridic. cu tot cu corp! vorbeam asa mult si destept cum vorbesc eu de obicei, dar nimeni nu ma baga in seama. moartea nu doare deloc. dar e frustrant sa vorbesti fara sa te auda nimeni.

probabil va intebati cum de am ajuns sa ma impusc cu oamenii. ei bine, mergeam intr-o limuzina alba si lunga. unu, tot cu o limuzina alba si lunga, ne-a taiat calea. am pornit in urmarirea lui si il buseam in spate ca in filmele difuzate pe protv dupa stirile prezentate de andreea esca cea cu nasul neconventional. din limuzina aia au iesit niste mafioti si au inceput sa traga in noi. am inceput sa tragem si noi in ei.


#3. as vrea sa vad un inel cu dinte. simplu. in loc de piatra scumpa sa fie un dinte de om.


ştiu, slabuţ. dar e 12:40 si mi-e somn!

Niciun comentariu: