luni, 18 august 2008

va băgaţi?

zice asa:

Pe DN2, intre Bucuresti (iesirea prin Colentina) si Urziceni, la 35 de km de Bucuresti pe partea stanga este un panou albastru inscriptionat cu galben, PESCUIT SPORTIV-MOVILITA 1-2-3.

Din DN2 se face stanga pe langa indicator si se merge 900 metri pe un drum pietruit cu balast si caramida. Se ajunge pe un dig unde bazinul din dreapta este Movilita 3 (7ha), cel din stanga este Movilita 2 (14ha) iar in continuare la Movilita 2 este bazinul Movilita 1 (7ha). Toate au aceleasi adancimi, 2-3 m.

Taxe 2008 si reguli:
Taxa este 40 ron pentru fiecare 5 scule/12h.
Plantatul costa 40 ron pentru fiecare 5 scule, se plateste o singura data si se planteaza ori de cate ori doreste clientul. Fiecare client poate planta cu barcuta proprie sau cu barca de pe bazin.
Pestele se retine in limita a 15 kg; crapul, tenul, salonta sub 1kg se arunca. Somnul se arunca indiferent de greutate, carasul prins nu se socoteste in limita de 15kg si se poate retine in orice cantitate.
Se poate pescui si noaptea.
Baltile sunt populate cu crap, ten, caras, fitofag, novac si somn.
Baltile sunt inconjurate de stuf in care sunt locuri de pescuit cu tomberon de gunoi.
De asemenea mai exista o terasa imbracata in stuf, cu platforma betonata, unde este amplasat un gratar mare care poate fi folosit de oricine doreste.

Administrator: Dan Duzi.

Persoana de contact:
Dl. Decebal, tel: 0766699141;
Dl. Nicu, tel: 0766692644


ne sculăm cu noaptea-n cap şi mergem, da?

2 comentarii:

Kidha spunea...

a fost fratele meu si-a prins suficient cat sa faca un gratar cu impresionanta captura. Numa' ca cica-s catamai namilele de sobolani pe-acolo, asa ca sa n-adormi ca-i nasol

Monstru Marin spunea...

e bine ca sunt şobolani, e grătaru' asigurat :D