vineri, 2 ianuarie 2009

tipologia bărbaţilor din discoteci

doamnelor, domnişoarelor şi homosexualilor,

#1. pe treapta cea mai de jos a evoluţiei, undeva între ferigă şi cactus, se află slutul insistent. slutul insistent este... da, slut şi insistent. de aici îi vine şi numele. de obicei e mic de înălţime şi are faţă de iepuraş, însă asta nu e o regulă bătută în cuie. există şi exemplare cu faţă de castor, testoasă sau porc mistreţ.

fetele se feresc de el. bărbaţii îl compătimesc. el ştie că nu are nimic de pierdut, şi încearcă să se combine cu toate fetele din discotecă. dacă îl refuzi o dată, vine şi a doua oară. dacă îl refuzi şi a doua oară, vine şi a treia oară. e atat de prost încât, dacă vede un grup de 3-4 fete, încearcă să se combine cu toate. dacă una îl refuză, trece la alta. şi tot aşa. asta, evident, sub privirea celorlalte. prima la care se duce e cea mai frumoasă. dacă ea îl refuză (şanse de 1000%), îl vor refuza şi celelalte, pentru că se vor simţi jignite din moment ce au fost considerate variante de rezervă.

cum scapi de el? dacă eşti singură, trebuie să pleci din club. dacă eşti cu prietenu', te-ai scos.
cu cine se combină slutul insistent? cu sluta insistentă. atenţie! nu toate slutele sunt insistente! aici, slutul insistent suferă cele mai mari deziluzii. de exemplu, o grasă plictisită e, aparent, o ţintă uşoară. animăluţul îşi linge buzele şi îşi freacă mâinile crezând că a dat lovitura, dar adesea sfârşeşte cu inima sfâşiată.

#2. politehnistul. cap mare. ochelari. hanorac. zâmbet larg. dans identic pe toate melodiile.
replica de agăţat: ăăă... dansezi? politehnistul e cu două clase peste slutul insistent. în primul rând, el nu e obligatoriu slut. de cele mai multe ori e urâţel. cei mai frumoşi politehnişti nu te sperie, şi uneori chiar poţi să faci eye contact cu ei.

cum scapi de el? politehnistul nu e insistent. dacă se simte nedorit, pleacă. pentru a-l determina să plece, e nevoie de refuzuri dure (jet, pa, marş). dacă încerci să-l refuzi politicos sau cu subtilitate, o să creadă că faci pe inabordabila şi va continua conversaţia.
cu cine se combină politehnistul? cu grasa plictisită.


#3. păpuşelul timid. e un simpatic. un dulcic. tricou decent. 78% dintre femei l-ar babardi cel puţin o dată. stă retras. nu dansează. crede că se face de râs. replică de agăţat nu are, pentru că nu agaţă niciodată. se teme prea mult de un refuz. femeile îl vor, bărbaţii cred că e ghei. grasa plictisită crede că e bărbatul perfect.

cum scapi de el? nu-i nevoie, scapă el de tine.
cu cine se combină păpuşelul timid? se combină la taxiu cu ăia cu care a venit în club.


#4. maciomenu viril. umeri laţi. păr mult pe mîini. mărul lui adam pronunţat. cămaşă. pantofi sport sau meteo. maxilar osos. înălţime peste medie. găurile se îndrăgostesc instantaneu de el. masa de biliard îl adoră. cum agaţă? printr-o simplă clipire, sau respirând. de fiecare dată când trage aer în piept produce un vid interior în inima fiecărei femele.

cum scapi de el? eşti nebună?
cu cine se combină maciomenu viril? cu cine vrea. mai puţin cu grasa plictisită, care îl va refuza dur pentru a-i răni orgoliul ( crede ea).

8 comentarii:

RR spunea...

:-D foarte buna tipologia...si adevarata.ce-am mai ras...! tu de care esti?

Monstru Marin spunea...

eu sunt o combinaţie letală între cele patru tipuri.

Anonim spunea...

acu te-ai intrecut chiar pe tine insuti, ceea ce oricum e foarte greu, aproape imposibil, pentru orice fiinta pamanteasca. Dar tu nu esti de pe Pamant, aren't you?

Monstru Marin spunea...

sunt de pe planeta krypron. i come in peace. take me to your leader!

Anonim spunea...

Eu la care categorie mă încadrez? :)

Monstru Marin spunea...

intre politehnist si papusel timid :)

Anonim spunea...

- Deci tu esti clar papuselul timid insa nu sunt de acord cu partea cu 78% dintre femei care te-ar babardi, eventual 20% ar fi mai realist(procentajul facand parte din categoria graselor plictisite :D).
- Iar hindus...ai zis bine..hibrid intre politehnist si papuselul timid :)

Monstru Marin spunea...

m-ai vazut doar o data si erai beat iar eu eram plictisit