marți, 16 iunie 2009

şărpi striviţi

mergeam prin parc. şi doi muncitori striveau cu călcâiu capul unui şarpe. exact ca în expresia aia: "păi să nu-i striveşti capul ca la şarpe". întrebarea e simplă. de ce strivesc oamenii capul la şerpi? ei sunt inofensivi. şerpii de la noi sunt nişte puţulici care nici măcar n-au venin. exemplarul pe care dansau ăia avea 20 de cm. l-au lăsat în agonie. mi-a fost milă de el. sălacu salpe.

5 comentarii:

RR spunea...

muncitorii faca asta fiindca multi sunt niste cretini retardati si needucati, care au singura bucurie atunci cand beau sau cand nevasta lor are mai multe vanatai la ochi ca cea a vecinului. Mie mi-au injunghiat in ochi cu furculitza un caine vagabond de suflet care luase o bucata de friptura ce statea pe servetel, pe pamant, langa petul lor de bere la 2L. Am de gand sa-i astept sa adoarma in baraca lor, pun lacat si le dau foc.
P.S mai sunt si muncitori destepti si "pa treaba" ca rigipsarii Adila si Gabone pentru care am numai respect. :-)

Anonim spunea...

prosti ca noaptea fara stele...

bartleby spunea...

tata, noi suntem veninosi?

Anonim spunea...

imi place ca ai evoluat intr-un moralist intelept. pentru ca tin minte si o imagine cu tine si tata macelarind un sarpe la tara, a carui singura vina a fost ca isi facuse culcus in castraveti :)
din el a rezultat o frumoasa bratara pentru mine. sau ala era alt sarpe?

I.Gina spunea...

Ce amuzant scrii . :))