luni, 6 iulie 2009

cum sa agati femei pe net

te duci la ea pe blog, pe profiul pe hi5, sau oriunde vrei tu, şi dai copy paste la textul ăsta.

Multi nu mai pun pret pe sentimente...toti vor doar ceva anume...doar atunci cand pierd pe cineva isi dau seama ce au avut langa ei(bineinteles k nu toti)...astazi oamenii renutza foarte usor la iubire...uita sa mai opreasca o clipa in loc si sa priveasca in sufletul lor...uita cat de frumos este sa strangi in brate fiintza ce-o iubesti...uita cat de frumos este sa adormi ca capul pe inima persoanei iubite...sunt sentimente care nu se compara cu nimic...care nu ar putea fi inlocuite cu nimic ce tine de partea materiala...sunt sentimente care nu pot fi cumparate niciodata...indiferent de cati bani am avea...multi nu inteleg valoarea sentimentelor...multi sufera si regreta cand isi dau seama de greseli...

BANII nu valoreaza nimic daca nu sti sa iubesti...daca nu sti ce inseamna sa imparti totul cu cineva...sa impari chiar si viatza..sa faci orice pt acea persoana...sa-ti dai si viatza doar ca ei sa fie bine...o sa iti dai seama poate PREA TARZIU...incearca sa apreciezi pe cineva cat il ai alaturi...caci dupa aceea este aproape imposibil sa il mai recuperezi...chiar si dupa moarte dragostea este un sentiment atat de pur...daca nu ai simtito sau nu ai incercat sa o simti nu ai de unde sa sti...parerea mea este sa arati celor din jur ce simtiti pt ei...o imbratisare si un "Te iubesc" pot face minuni...nu numai pt ei..ci si pt tine...asadar...grabestete cat ink nu e prea tarziu!!!dragostea nu poate fi comparata q NIMIC!...profita de ocazie...si ai grija
de tine!!!



e doar unul din sutele de texte pe care le folosesc urâţii să agaţe pe net. dacă o prinzi şi după o despărţire sau după o perioada lunga fără sex, când o chinuie hormonu', te-ai scos. ea o sa zică: "wow, exact la asta mă gândeam şi eu, vreau să ţi-o sug ca pe faringosept!!!"

4 comentarii:

Anonim spunea...

Daca femeile fac parte dintr-o specie atat de proasta cum presupui, poate functiona si un text mai putin elaborat. Insa eu am o parere mai buna despre ele si cred ca majoritatea nu prefera un ego mare, ca al tau, ci alte lucruri mari (creier, suflet, masina, cont-in diferite combinatii, dupa gust). Intelegi feminitatea cum inteleg eu teoria relativitatii!

Monstru Marin spunea...

stfu.

RR spunea...

am impresia ca aici nu e vorba de femei in general ci de specia de pe hi5. Fata intre 15-19 ani coca-style (coca de la cocalar) care afiseaza o poza pentru ea sexi, pentru restul scarboasa si penibila...si poate amuzanta prin faptul ca in spate se vede o baie nespalata, un dulap murdar, un mop, o carpeta puricoasa pe perete sau ciorapi jegosi.

Anonim spunea...

STFU de la Southern Tenant Farmers Union?:P
Pentru ca e limbaj de fermier...