luni, 21 iunie 2010

ce mi-a povestit hindus

tăticul lui hindus, domnul dima, (aka miron mitrea, datorită asemănării izbitoare) e foarte tare. când era flăcău avea trupă rock. la un concurs, trupa lui a ieşit pe locul al doilea. pe primul s-a clasat IRIS!!!

trupa s-a desfiinţat pentru că doi dintre cei patru membri au vrut să fugă din ţară. au fost prinşi, tunşi, spălaţi, parfumaţi şi băgaţi la puşcărie 4ever.

dar, tatăl lui hindus e şi mai cool de atât!

cand era hindus pui puber, a fost cu familea la o gârlă pă undeva pă la munte, să se plimbe pe apă. ei patru intr-o barcă şi unchisucumatuşisaşicuplodulor într-o hidrobicicletă. totul bine şi frumos, până când hidrobicicleta rudelor a început să ia apă şi să se scufunde.

mătuşica era disperată, că nu ştia să înoate. ăla mic de cinci ani nici atât.

atunci, domnul dima şi-a rupt maioul de pe el, pentru că mânecile lui nu îi ofereau prea multă libertate de mişcare, şi a trecut la vâsle. şi dăi, şi dăi, şi dăi, până a ajuns lângă hidrobicicleta care era scufundată pe jumătate.

în tot acest timp, doamna dima nu stătea degeaba. ajuta şi ea cu plânsete şi tremurici de panică. în final, mătuşa şi plodu au fost urcaţi în barcă şi au ajuns la mal teferi, nevătămaţi şi căcaţi pe ei. unchi-su ştia să înoate şi stătea în apă, că nu mai era loc în barcă. se ţinea doar cu o mână.

5 comentarii:

congolezu spunea...

Nu mă supăr.

Pustoaica spunea...

Nici eu nu ma supar...

bartleby spunea...

:)

produse naturiste spunea...

:)))))))))))))))

Alin spunea...

Marfa articol imi place.