marți, 20 mai 2008

cum sa agati barbati, ghid teoretic

Multe fete triste ajung la mine pe blog cautand cuvintele " cum sa agati barbati".

M-am gandit sa le ajut, si sa le curm suferinta, invatandu-le trucurile secrete de seducere a masculului. Aceste trucuri sunt vechi de mii de ani si au un succes garantat, indiferent de situatie.

Din pacate, nu cunosc aceste trucuri pentru ca ele sunt secrete. In concuzie, o sa va dau niste sfaturi de bun simt.

Ca in orice lucrare la nivel de clasa a VI-a, plecam de la definitie.

bărbát (-ţi), s.m. – 1. Om adult. – 2. Persoană de sex masculin. – 3. Om însurat, bărbat, soţ. 4. (Adj.) Energic, curajos, viguros.


Acum, ca ati aflat ce e ala un barbat, sa mergem mai departe la metodele de agatat.

1.Ca sa agati un barbat oarecare, trebuie sa fii frumoasa si desteapta. Ca sa agati un barbat adevarat, trebuie sa fii superba si geniala. Daca nu esti, poti sa te prefaci.

2. Nu incerca sa-l agati pe Fat Frumos daca tu esti broscuta cea urata! Asta se intampla doar in povesti. You must always know where you are.

3. Stai pe loc! O tinta in miscare e mai greu de ochit.

4. Fixeaza-l cu privirea! Daca nu-ti reuseste, incearca sa folosesti Poxipol. Lasand seriozitatea la o parte, nu trebuie sa te uiti la el prea insistent. Risti sa il sperii si sa plece.

5. Nu folosi texte ieftine!

6. Nu te freca de ei inainte sa-i cunosti! Barbatii sunt ca niste fluturi. Daca le iei polenul de pe aripi, n-or sa mai poata zbura.

7. Nu te machia ca un cur!

8. Nu incerca sa mimezi interesul pentru fotbal, masini, sau orice alte treburi barbatesti! Barbatii il vor percepe ca o intruziune in spatiul lor privat.

9. Spala-te! In afara de pescari, toti barbatii iti vor aprecia gestul.

10. Nu te sinucide! Daca un barbat te refuza, inseamna ca nu te merita. Tu esti mare,tu esti tare, tu poti, tu o sa reusesti, tu ai, tu, tu, tu!

11. Agatatul se invata prin exercitiu. De fiecare data cand ai ocazia, incearca sa agati un barbat.

5 comentarii:

gadjodillo spunea...

am murit de ris!
e perfect. cred ca ai putea sa-ti deschizi o agentie de-aia, matrimoniala. sau macar un templu, ceva, unde sa vina fecioarele sa te roage sa le ajuti:D

Monstru Marin spunea...

multumesc :D

Sushi spunea...

deci...iti citesc blogul de 2 ore si lesin de ras.O sa ma faci maine sa intarzii la serviciu (nu ca nu as intarzia in mod frecvent)si cum sunt o corporatista de succes nu o sa dea bine la marirea de salariu de anul viitor :))

Anonim spunea...

cine ma agata? zamfirmona id

Anonim spunea...

''Fixeaza-l cu privirea! Daca nu-ti reuseste, incearca sa folosesti Poxipol.'' XD XD XD