marți, 24 februarie 2009

descoperire uluitoare

aţi observat că degetele de la picioare nu au nume?. bine, există degetul mic şi degetul mare, dar ce se întâmplă cu restul? probabil sunt primul om din lume care observă lucrul ăsta. aşa că le voi da eu denumirile, după cum mi se pare firesc. de acum înainte ele se vor numi marian, gigi, şi costel, luate de la mare la mic. să fie clar, da?

4 comentarii:

Anonim spunea...

MA NUMESC ALEX.HORIA,SINT COORDONATORUL CENTRULUI DE TINERET BUCURESTI.APRECIEZ STILUL IRONIC BURLESC DIN BLOGUL TAU.DERULAM NISTE PROIECTE INTERESANTE PENTRU STUDENTII PASIONATI DE COMUNICAREA ONLINE,INCLUSIV EVENIMENTE PUBLICE NEW-MEDIA.DACA ESTI INTERESAT CONTACTEAZA-NE LA alexhoria@yahoo.com

RR spunea...

Domnule MM,realizez ca esti intr-adevar un monstru care nu se gandeste la binele concetatenilor .Inainte de a-ti pune in practica mica dumitale idee creativa te-ai gandit oare ca vei tulbura armonia din familii si gospodarii?Expresii precum "iubitule nu pot sa vin la tine ca gigi are o umflatura si trebuie sa am grija de el"; sau "trebuie sa-l pilesc bine pe marian ca altfel imi rupe dresul" sau "Am fost asa nebuna ieri la sala ca i-am lovit pe marian si pe gigi;costel a scapat..." vor genera certuri monstruoase,ruperi de oase,batai cu vanatai, si chiar divorturi.Rog respectuos pe domnia ta, sa reconsideri propunerea, mai ales ca fac parte din Asociatia de Locatari si s-ar putea sa-ti fac probleme.

Monstru Marin spunea...

"trebuie sa-l pilesc bine pe marian ca altfel imi rupe dresul". foarte tare asta :))

Anonim spunea...

maaai, astea-s numele pe care le dadeam eu la caini in facultate. in niciun caz n-ai dreptul sa le folosesti pe degete!