miercuri, 11 martie 2009

fratilor! neamule!

am descoperit că mă deranjează o chestile. într-un grup, când se discută ceva, unii folosesc cuvintele din titlu. aftfel, se formează un fel de asociere între mine şi o persoană cu care nu aş vrea în viaţa mea să am ceva în comun. acum am înţeles de ce la un revelion făcut în cartier, când m-am dus să dau noroc cu un anonim şi m-am adresat cu "noroc, frate", mi-am luat juma de ştachie în freză. doar jumate pentru că aveam skill de evasion.

2 comentarii:

Anonim spunea...

super tare frate!
mie îmi place în mod deosebit când aud persoane de sex feminin folosind frate. E un deliciu! Ah, şi prin locurile pe unde mai bântui este la fel de popular şi man. Eu man, tu man, el/ea man ..

RR spunea...

"Frate e foarte tare, m-ai inteles?"

Pe mine ma termina nervos cretinii care din doua in doua propozitii intreaba "m-ai inteles?" si in acelasi timp fac o scurta pauza si se uita la tine cautand un gest de aprobare; bineinteles ca orice lipsa de reactie a ta la inteligenta initrebare-cliseu ii poate jigni profund, m-ai inteles? Da idiot retardat te-am inteles, incerci sa-mi explici o cretinatate care tie ti se pare amuzanta si-ti ia juma de ora in loc de 3 minute fiindca in fiecare propozitie de 10 cuvinte zici "deci", "frate", "foarte tare", "pula mea", "m-ai inteles", "sa moara". M-ai inteles?