luni, 22 martie 2010

cum să-ţi tunzi copilul pentru prima oară

vă zic eu cum, să nu faceţi ca proştii de la frizeria la care am fost în urmă cu 6 minute.

ei au luat bebele din cărucior, l-au pus repede pe scaun şi i-au băgat maşina în cap. normal, ăla mic s-a speriat şi a început să urle de parcă l-ar fi tuns cu drujba. era prima tunsoare din viaţa lui. mă-să şi alte frizeriţe s-au strâns în jurul lui să-l liniştească. el mai rău făcea. tutele au creat panică. au sărit cu biberonu, cu jucărioare. nimic. una, foarte isteaţă din naştere, a vrut să-l oprească din bocit arătându-i becul. pe urmă au trecut la forţă. îl ţineau 3-4 oameni, ca pe porc la tăiere. până la urmă şi-au luat plodu' şi au plecat cu el acasă tuns pe juma' de cap.


soluţia dăştepţilor - exclusiv by monstrumarin.blogspot.com, se ştie!!!!

eu l-aş fi luat uşurel din cărucior şi l-aş fi plimbat 10 minute prin frizerie. uite pieptănul! oaaaaaaaau, ce pieptăn frumos! uite forfecuţa! woaaaaaaaaau. ce are nenea acolo? o maşinuţă. auzi cum face. brrrrrrrrrrmmm. ia uite, merge pe cap! vai, ce senzaţie plăcută. vrei şi tu?

2 comentarii:

Anonim spunea...

esti bun de puericultor:P

Ariadna spunea...

Hahahaha. Esti tare. Tutele de la frizeria "da" la mine din cartier au zis ca nu se baga la tuns copil de un an. Macar au recunoscut ca au si ele limite... nu-i nimic, am si eu pe cine sa "exersez"...