joi, 4 martie 2010

shutter island

mă gândeam să scriu o cronică la filmul ăsta, dar mi-e foarte teamă de reacţiile voastre. doar ştiţi că sunt sensibil şi pun la suflet tot. spun asta pentru că am scris despre Hachikô monogatari, şi lumea m-a făcut să mă simt ca ultimul om :((


Esti paranoia?..Daca nici filmul asta nu a trezit in tine si ultima farama de sensibilitate...nu te poti numi "om"..Traiesti ca o leguma!!!


Baietasu' cand ai citit despre ce anume e vorba in film te asteptati la gagici cu tatza prin fata ecranului? Sa razi ca un tont ce-i scapa scuipatul din gura la faze "amuzante"?
Filmul asta e inspirat dintr-o poveste reala.
Nu stiu care e realitatea ta, dar tre' sa fie cam trista.


imi pare rau pt tine copile, ar trebui sa te vada un psihiatru...chiar unul bun, sau pur si simplu minti ca sa te dai mare barbat ,dar tu de fapt esti un copil mangosit.


monstru marin... esti un terminat care nu are pic de suflet sau a avut o copilarie intre partu pereti.Daca filmul asta nu e un film care sa-ti ajunga la suflet inseamna ca nu te pot numi nici caine...esti dus cu capul....

să moară pejtii pangasius şi xifo de nu sunteţi răi. mă simt de parcă am jupuit 10 maidanezi şi le-am fiert oasele până când am obţinut o cremă densă. aşa de dur m-aţi criticat. m-am supălat. lău.

6 comentarii:

4tiro spunea...

uha..deci m-ai facut curioasa ..o sa vad filmul cat mai curand..si revin sa-k comentez eu..la tine..:D:D:D

bartleby spunea...

Mon Dieu!!
tu n'es pas du tout mort!!

Nicu spunea...

Ce face un mort ca tine cu crema de oase de caine?

Si de ce esti mort?
Te-ai sinucis sau te-ai dat la fund din cauza fanelor? :D

Kill them' bitches, don't kill yourself, monstrule!!!

Unknown spunea...

nu pot sa cred ca ai cumparat pentru tiganca placinta....

Anonim spunea...

Dar ce te surprinde atat?
Esti rasist?

Drop dead!!!

Anonim spunea...

baietel, am decis sa arunc pe fereastra niste minute din viata mea si ti-am citit blogul. e trist. vreau sa spun ca e trist de cat de prost poate fi un om.

nu vorbesc de pseudo-rebeliunea de care dai dovada (daca te intreb impotriva cui sau ce protestezi sunt convins ca habar nu ai...), ci de seninatatea cu care iti afisezi prostia si incultura, incepand cu prezentarea pompoasa din profil. iar chestia cu "neurogical nerves" m-a dat pe spate.

in concluzie, pustiule, mai pune dracu' mana pe-o carte si lasa laba, ca obosesti inainte de vreme...