marți, 20 aprilie 2010

scandal

o să vă relatez un eveniment întâmplat în urmă cu câteva zile. informaţia nu a apărut la timp pe blog deoarece editorii de la monstrumarin au vrut să muşamalizeze incidentul. şi, cum nu doar faptele mele de vitejie rămân scrise pentru posterior, am considerat că e musai să vă mărturisesc următoarele: metrou,faţă în faţă, eu, cocalar chelios, eye contact exagerat de lung, tensiune, presiune, încrâncenare, încordare.

- ce te uiţi bă la mine? (mă întreabă el pe mine, pe un ton agresiv, aşa cum l-am întrebat eu pe gheiu din expirat. mă uitam că semăna cu moroşanu, doar că era mai tuciuriu)

- da' tu de ce te uiţi?

- ce bă, eşti şmecher? ( s-a simţit agresat şi a trebuit să răspundă pentru a-şi păstra statutul de mascul alfa romeo)

- nu (i-am răspuns eu, sfios ca un iepuraş. ba nu, ca ceva mai mic. ca un şoricel. ca un pui de şoricel, d-ăla mic şi roz cât unghia)

dacă aş fi zis că sînt şmecher, ar fi sărit la bătaie să-şi apere centura de campion al magistralei pantelimon - dristor 2. nu am făcut-o, pentru că era chelios, deci nu puteam să-l trag de păr. unghiile abia le tăiasem, deci şi zgâriatul ieşise din schemă, iar să îl scuip ar fi fost imposibil, pentru că eram în public.

acu pă bune, era ciolănos ţăranu, şi sigur mă duceam la muncă cu ditamai cartofu la ochi. şi chiar nu mă încălzea cu nimic să ştiu că i-am dat şi eu doi pumni.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da, chiar pari fioros in poza de la profil. :)) Da' tu esti pizda, te gandeai daca sa-l tragi de par sau sa-i dai gheare pe fata? Sigur nu faceai decat sa-l iriti si mai tare si sa te bage in spital. Pe viitor, un singur sfat am. Daca te simti bazat, arde-l, daca nu, ciocu' mic. Cat despre par si gheare, stai cuminte.