vineri, 8 mai 2009

the elephant man

văzui the elefant man. excepţional. unul dintre cele mai bune filme văzute de mine în ultimii ani.

pe scurt:

un medicuţ chirurguleţ se plimbă printr-un bâlci. şi îl vede pe omul elefant, un individ cu malformaţii congeniatale exploatat la maxim de un stăpân rău ca ceaiu' de pelin.

îi dă lu nenea ăla un ban şi îl împrumută pe freak să-l arate colegilor de breaslă. ăia zic: "uaaaa, ce tare", şi pleacă. pe urmă, omul elefant se întoarce la stăpân. ăsta, cînd vede, îl cacă cu bătaia: "unde ai fost, futu-ţi coşarea mă-ţii". în urma incidentului, john merrick, cum îl cheamă pe omul elefant, necesită internare şi este dus într-o rezervă de la spitalul în care lucra medicul nostru.

omul elefant era foarte urat la faţă. cam 1/10 aşa. când s-a dus să-i ducă mâncare în cameră, o asistentă s-a speriat rău şi a ţipat: "aaaaaaa aaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa". şi pe urmă a început să plângă. (film de văzut cu prietena. o să sară pe voi când îl vede pe omul elefant). merg ei ce merg şi ajung la o apă. o dorna la doi litri. hă hă, am vrut să vă testez vigilenţa.

încet, încet, lumea află că la spitalul ăla e un nene urât cu spume şi clăbuci. o actriţă se duce să îl viziteze, şi îi face cadou o poză de-a ei cu autograf. în caz că omul elefant rămâne fără hârtie igienică, ovcors. se joacă ei niţel de-a romeo şi julieta şi la final îl pupă. "tu nu eşti un om elefant, tu eşti romeo". (dacă vreţi un romeo d-ăsta mergeţi în club a).

nu că mi-ar fi lene să vă mai povestesc, dar e păcat. vedeţi filmu' că e tare frumos. trailer aici.

9 comentarii:

bartleby spunea...

ce retttaaardat esti!!
;))
I adore you!

Monstru Marin spunea...

multumesc :*

bartleby spunea...

hm...nu era pe gratis:D
vreau si eu pozeee! \:D/

Monstru Marin spunea...

o să te îndrăgosteşti crunt. nu aş vrea să-ţi tulbur apele :D

bartleby spunea...

pfoaii ce enervant esti! o sa insist pana la 1 septembrie!!

Monstru Marin spunea...

good things come to those who wait :D

bartleby spunea...

:))
sper sa chiar fie:-s

RR spunea...

Nu mai tin minte tot filmul fiindca l-am vazut acum mult timp; dar tin minte ca m-a impresionat rau; cred ca daca eram fata plangeam...asa doar am murit de nervi.

Alina spunea...

Stii cum e chestia aia cu "daca nu ai ceva frumos de spus, nu spune nimic"? Daca nu esti in stare sa scrii o recenzie cel putin decenta, nu scrie nimic. :)