joi, 21 mai 2009

pe aici nu se trece!

eram în parc. nişte copilaşi, un băieţel şi o fetiţă, de 4-5 ani desenau cu cretă pe asfalt. când m-am apropiat, m-au avertizat: "pe aici nu se trece". eu am trecut, că nu aveam ce face. singura alternativă ar fi fost să ocolesc parcul. s-au uitat la mine nervoşi. mi-a părut puţin rău. m-am simţit de parcă am călcat pe o gărgăriţă. sunt un nenorocit. :(

3 comentarii:

Anonim spunea...

Lasa-i sa se obisnuiasca sa fie dezamagiti. It's a tough world out there. Altfel nu ajung mari si puternici ca tine.

RR spunea...

intr-adevar un nenorocit; printr-un singur pas nechibzuit ai strivit o dulce copilarie si ai creat un viitor sinistru in care doi copii se vor maturiza fortat, transformande-se in monstrii fara mila-ca si tine:
-baietelul: va deveni sofer de camion. si "intr-o zi de vara care nu anunta nimic pentru micul Paris" (unde esti tu Adelin!) va innebuni subit si va juca Carmagedon Live in parcul Herastrau. 120 de striviti din care 8(virgula 5) gravide!
-fetita: Dintr-o talentata pictorita va degenera intr-o psihopata care-si creaza "operele de arta" ucigandu-si victimele prin inecare cu vopsea. "Arta cere sacrificii" va declara intr-o zi fetita, scrasnind din dinti si cu ochii injectati de placerea mortii.

Acu vezi ce-ai facut?

Monik spunea...

Doamne, cunosc senzatia. Am patit si eu faza acum ceva timp. Parca ii iei acadeaua din mana. Desi cand am trecut eu doar s-a facut putin mai cenusie linia pe care calcasem, desenul era ok.